петък, 9 май 2014 г.

Врачките

Здравейте!

Всички знаят примитивните жени с кърпа на главата и с топка в ръката. Да днес ще си говорим за Врачките. Те са хора със свръх човешки, магически способности, които само чрез няколко трика ще ви предскажат бъдещето.
Аз лично не съм толкова доверчив на този вид Магиосници (както и на никакъв друг).

"Ти ще се ожениш след 2 години, ще имаш много пари, деца, но и един голям проблем. Не мога да го предскажа днес на този сеанс. Трябват ми още няколко дена с теб за да разбера ГОЛЕМИЯТ ти проблем."

Този така голям проблем се оказва голямата сметка, която сте и платили, а тя го отчита на касовият си апарат. 

Най-много обичам другият вид дистанционни гледачи, още известни като МАГ ... ТВ звездите, които гледаме по господари на ефира от така измамната и много разследвана програма ЕЗО ТВ (Това не е реклама). Господари на ефира заловиха, едно и също предаване с една и съща водеща, как така случайно се води едновременно по две различни телевизии. А пред скрита камера, водещата (МАГ) сподели, че всичко е на запис и хора от студиото се включват и говорят като потенциални потребители, докато потребителите звънят и чакат свързване (с часове). Та, те използват ритуали, за пари, късмет, и разни подобни глупости с КАТЕРИЦАТА БЕАТРИС и така наречените магии: "Омммм ПАРИ" ; "Започвам трансформацията на твоята ДНК" ; "Стигнахме до 6та чакра" ; "Омм харибал-хабии" ; "МаУруру, Мауруру, тонгата койе", това са само част от бисерите по ТВ шоутата и по-конкретно - МАГ Илиян.


Има много видове магиосници. От аматьори до гъдатели, но аз не опреквам възможностите на така наречените врачки. Тези свръх човеци могат всичко (според тях). Очаквайте откриването на блога в неделя 11 май 2014г. Не забравяйте да гласувате веднъж на 24 часа в BgTop класацията за да ни подкрепяте към върха.

Оставете коментари какви видове врачки познавате и как е минала срещата или разговорът с тях, ще ми е много интересно да ги чета.

Нека да направим света по-интересен!
Daily Palette

1 коментара:

Анонимен каза...

obadih se na tova predavane predi nqkolko meseca i bqh na izchakvane nqkolko minuti i se okazah nabutaha me s 10 lv za nishto. dobar blog :)

Публикуване на коментар