събота, 10 май 2014 г.

Закъсненията

Здравейте!

На всеки от вас се е случвало поне веднъж да закъснеете (Поне веднъж?). Доста е неловко когато закъснееш за важна среща, сбирка, събитие или пътуване. Но не винаги се намират толкова търпеливи хора, които да ви изчакат.

Доста гадно беше днескашното ми така кратко закъснение. Имах излизане извън града и с мои приятел и цяла група, имахме 30 минути да направим куп задачи, та, закъсняхме с 5 минути и групата ни беше изоставила. Доста гадно!

Определено винаги се случва по един начин:
Имате поставен за цел даден час, неусетно се изнизват оставащите минути и вие по най-бързият начин се опитвате да се оправите за да не закъснеете, непосредством забравяте куп неща, за които се връщате сто пъти, и когато най-накрая успеете да потеглите вие попадате в задръстване, или ако сте пешеходец всички светофари светят в ЧЕРВЕНО, и вече когато стигнете до дадената дестинация, вие водите най-дългият романен разказ как и защо сте закъснели, докато човекът отпред ви слуша как задишано пелтечите.

Закъсненията в училище:
На всички ни се случва (на някои по-често от колкото трябва) да закъснеем за 1ви-2ри час и на момента се опитваме да измислим най-лесното аматьорско извинение, което би ви свършило работа пред озадъченият учител.

Извиненията звучат по този начин:
- Ооо много се извинявам, че закъснях имаше опашка на дюнерите и не можах да стигна на време.

А отговорът на съответният учител звучи така:
- Близко е до акъла да не ядеш в малкото междучасие между 3ти и 4ти час, а и не приемам извинението, защото не молиш за извинение, а се извиняваш сам!

Даа, на всички ни се случва да се оспиваме, но някои инстинктивно закъсняват за 1ви час през цялата учебна година.

И ако наистина ви се случи да закъснеете ..... ами не закъснявайте! Това е за днес, очаквайте голямото откриване на Блога на 11 май 2014г (утре). Ще направя някои подобрения, ако не забравя. И като мен не забравяйте да споделяте и @#$%^&*. Чао!

Да направим света по-интересен!
Daily Palette

2 коментара:

Анонимен каза...

да много пъти ми се случва да закъснея и точно по този начин да се оправдавам, прав си :D

Анонимен каза...

Браво само така продължавай

Публикуване на коментар